Въпреки че всички си задават въпроси за бъдещето на Том Брейди и Жизел Бюндхен, играчът от NFL изглежда успява поне за миг да избяга от сериозната тема и да погледне на живота с хумор.

Том Брейди, Жизел Бюндхен и има ли проблеми в брака между двамата

Има ли проблеми в семейството на Том Брейди и Жизел Бюндхен

Когато двамата съпрузи не са на едно мнение

Той може и да има проблеми със съпругата си, но със сигурност не иска 9-годишната му дъщеря Вивиан да се забърка с неподходящи гаджета.

45-годишният куотърбек качи на стори в Instagram снимка на надгробен камък, върху който пише "Всеки, който излиза с дъщеря ми."

"Нека бъда кристално ясен", написа той и добави смеещи се емотиконки и сърце (очевидно за да сме спокойни, че се шегува).

Вивиан е единствената дъщеря на футболиста и съпругата му Жизел Бюндхен. Двойката има и син, Бенджамин (12 г.), а Брейди има по-голям син Джак (15 г.) от бившата си приятелка Бриджит Мойнахан.

Наскоро източници на Page Six казаха, че спортистът се е съсредоточил върху това да бъде възможно най-добрият баща на фона на твърденията за брачните му проблеми. "Той се опитва да бъде супер татко", посочи вътрешният човек.

Именно темата с децата е в основата на кризата между Том Брейди и Жизел Бюндхен. След като той реши да се върне на терена, тя заяви, че иска да прекарва повече време с нея и децата им.

В средата на миналия месец Брейди говори в подкаста на SiriusXM Let's Go! with Tom Brady, Larry Fitzgerald and Jim Gray за важността на семейството. "Футболът и семейството винаги са били най-важното нещо за мен, така че е хубаво време от годината", каза той след спечелването на първия си мач за сезона.

Жизел Бюндхен, Том Брейди, и защо той е в Тампа, а тя - в Маями

Жизел Бюндхен - отново далече от Том Брейди

Нещата между нея и Том Брейди очевидно не вървят

Седмици по-късно Джак, Бенджамин и Вивиан бяха забелязани на първия домакински мач на отбора, в който Том играе. На стадиона обаче липсваше Жизел Бюндхен.