Феновете на американския футбол трудно приеха, когато миналата година Том Брейди обяви, че слага край на професионалната си кариера като играч.

Том Брейди, Коледа и как ще прекара празниците футболистът след развода с Жизел Бюндхен

Новото предизвикателство на Том Брейди

Без Жизел Бюндхен едва ли ще е същото

Но времето, което Брейди прекара в пенсия, не бе особено дълго. Само няколко седмици по-късно той обяви, че се отмята от решението си и ще се завърне на терена. Нещо, което още тогава породи много спекулации, че никак не се е харесало на Жизел Бюндхен.

В крайна сметка, няколко месеца по-късно стана ясно, че двамата се развеждат по желание на Бюндхен. Очевидно на Том Брейди не му е трябвало и кой знае колко време, за да осъзнае, че наистина вече трябва да се оттегли от професионалния спорт.

В профила си в Instagram една от легендите на NFL обяви, че този път наистина излиза в пенсия. Брейди казва, че е наясно, че предния път се е получила доста голяма драма около решението му и затова сега не иска да се обяснява отново в любов на играта и всичко, което тя му е дала.

Жизел Бюндхен и почивката с двете й деца след развода с Том Брейди

Възстановява ли се Жизел Бюндхен

Моделът на заслужена почивка с децата с

Ето защо със събуждането си сутринта Том Брейди е решил просто да запише обявлението си, за да могат феновете му първи да знаят какво се случва. Според източници на People, Жизел Бюндхен много се радва за решението на бившия си съпруг, но тя отдавна е продължила с живота си.