Редица звезди имат собствени сайтове, от които продават свето творчество и различни предмети, върху които най-често изписват имената си. Певицата Тейлър Суифт използва същите маркетингови трикове, но наскоро изненада почитателите си с едно по-нестандартно предложение.

Тейлър Суифт, Billboard и най-високоплатените музиканти за 2020 г.

Най-високоплатените музиканти за 2020 г.

Има ли изненади по върховете

Скоро предстои да излезе новият албум на Тейлър Суифт Red (Taylor's Version) с нейни преработки на оригиналните парчета от по-стария Red. Едва ли има почитателка, която да не е забелязала пръстена, върху ръката на младата звезда, който блести от обложката на предстоящия й албум.

Не знаем коя идея й хрумва първо - просто да впечатли с бижуто или подсъзнателно да накара повече дами да го пожелаят, но в момента реплика на същия пръстен се продава в онлайн магазина й.

И неслучайно е имитация, защото оригиналът е от платина, с диаманти и струва 7 390 щатски долара.

Бижутерката Кати Уотърман и дъщеря й Клеър Уинтър Кислинджър го подаряват на Тейлър Суифт през 2011 г. и Суифт го носи, докато записва албума си Red от 2012 г.

Младата изпълнителка връща жеста тогава, но по свой начин. Уотърман и Кислинджър са сред първите, които чуват песните от него, преди да бъдат издадени, при това лично от изпълнителката.

"Беше чудесно, че Тейлър прекара време с нас, готвейки, печейки пайове и пускайки новата си музика, което ни накара да се почувстваме като част от процеса", разказва Кати как се е отблагодарила Суифт за скъпия подарък.

"Нашето приятелство винаги е било наистина важно за мен. Тейлър е постоянен, надежден приятел", продължава Кати с похвалите по адрес на приятелката си Суифт.

Принц Хари, Меган Маркъл и жестът на Тейлър Суифт при посещението им в Ню Йорк

Жестът на Тейлър Суифт към Хари и Меган

На това му се казва истински приятел

Репликата на скъпия пръстен е изработена от посребрен метал и цирконий, струва 45 долара и ще бъде пуснат в продажба от 12 ноември на taylorswift.com. На същата дата ще излезе и новият албум на Тейлър Суифт Red (Taylor's Version). А по-нетърпеливите могат и сега си поръчат предварително бижуто, включително и от България.