"Тор: Рагнарок" изненада доста фенове с на моменти причудливия хумор, но определено си остава сред най-добрите филми от киновселената на Marvel.

„Тор: Рагнарок“ – ще бъде ли най-добрият филм от цялата поредица

„Тор: Рагнарок“ – ще бъде ли най-добрият филм от цялата поредица

Очаква ни много хумор и много екшън

В него Тор се опитва да спре злата си сестра Хела да унищожи Асгард и цялата Вселена. За щастие успя, но по пътя срещна Валкирия, която преди много години е била част от елитен военен отряд, съставен само от жени.

В началото Тор и Валкирия не се разбират, но в последствие затоплят отношенията си. Но само толкова. От Крис Хемсуърт и Теса Томпсън, които влизат в двете роли, разбираме, че това сближаване е било доста сериозно.

Двамата се връщат назад във времето по време на снимките и си спомнят, че са заснели сцени, в която се целуват. За наша огромна жалост обаче режисьорът на "Тор: Рагнарок" - Тайка Уайтити, е решил да ни спести всички това, пише CinemaBlend.

"Мъже в черно: Глобална заплаха" с Крис Хемсуърт и Теса Томпсън - втори трейлър на филма

Ще успеят ли новите "Мъже в черно " да спасят света

"Мъже в черно: Глобална заплаха" с нов трейлър

Надяваме се, че историята между двамата ще се развие в бъдещите планове на Marvel, но Тор може да срещне любовта и в лицето на Капитан Марвел, защото от "Отмъстителите: Краят" видяхме, че между двамата има нещо като химия.