Никой не очаква от филмите за "Мъже в черно" да блестят с особено смислен сценарий, защото целта е да се забавляваме с всевъзможни шантави същества.

Men In Black International с Крис Хемсуърт и Теса Томпсън - първи официален поглед и заглавие на spin-off на "Мъже в черно"

Мъжете в черно се завръщат

И първи официални снимки от подговяния spin-off

Уил Смит и Томи Лий Джоунс ни запалиха с цели три филма, но сега е време да предадат щафетата. А тя попада в сигурни ръце (поне според нас), защото новите тайни агенти на MIB са Крис Хемсуърт и Теса Томпсън. Хубавото на "Мъже в черно: Глобална заплаха" е, че няма да се преструва, че героите на Смит и Джоунс не са съществували, а просто ще насочи вниманието ни към по-младото поколение.

Като дете, Агент М (Теса Томпсън) е станала свидетел как агенти в черни костюми заличават паметта на родителите ѝ. През следващите 20 години тя посвещава живота си на това да открие най-тайната организация във Вселената. Успява и така става част от нея.

Първата ѝ мисия я праща в Лондон, където е възникнал проблем. MIB е компрометирана, а мистериозни извънземни могат да приемат вида на когото си пожелаят - без изключение. В английската столица Агент М ще се срещне с новия си партньор Агент Х (Крис Хемсуърт) и двамата ще станат взривоопасен тандем.

"Мъже в черно: Глобална заплаха" с Крис Хемсуърт и Теса Томпсън - първи трейлър на филма

Първи трейлър на новите "Мъже в черно"

Направо ни отвяха главите

Много хумор и шеги ни очакват, както и престрелки със супер яки футуристични оръжия. Какво повече ни трябва?

Премиерата на "Мъже в черно: Глобална заплаха" в България е на 21 юни