Безкрайно синьо море, вълни, пясъци, божествени тела по бански и положителни послания... Такива постове в социалните мрежи радват очите ни през лятото.

Никол Шерцингер, Том Евънс и забавленията по бански

Никол Шерцингер и забавленията по бански

Любимото й облекло в последно време

Нека да е лятооо, само да е лято....

Ето че и Теа Минкова, една от най-секси мамите у нас, пусна своя страхотна снимка. Сякаш цялото щастие на света е събрано в ръцете ѝ.

View this post on Instagram

on

"Моето лято и море в ръцете ми" написа Теа към снимката от морския бряг на Лозенец. А хиляди последователи не спират да се радват на любимката си. Че половинката на актьора Наум Шопов е в топ форма, виждаме и от другите ѝ снимки.

View this post on Instagram

on

Почитателите ѝ не могат да се чудят как толкова бързо Теа възстанови фигурата си след раждането на малката Амая. И не спират да питат за банските, които са от собствената колекция на Теа. В началото на лятото тя изненада феновете с дизайнерския си талант като пусна собствена линия бански костюми.

View this post on Instagram

on

Факт е, че Теа и Наум са сред най-обсъжданите ни звездни двойки, и каквото и да правят, винаги привличат вниманието към себе си.

Наум Шопов, Теа Минкова и каква е тайната на любовта

Тайната на любовта - според Наум Шопов и Теа Минкова

И отговорите на много други лични въпроси

Очевидно е, че са открили тайната на любовта и черпят с пълни шепи от щастието, което имат. И да, изглеждат адски секси!