И на нас лятото ни е любимият сезон, но Никол Шерцингер просто си умира по цял ден да е по бански. Все пак, когато си роден на Хаваите, това е обичайното ти облекло. А откакто тренира усилено с половинката си Том Евънс, певицата се чувства още по-добре в него.

Никол Шерцингер, Том Евънс и обяснението му в любов към певицата

Обяснението в любов, което получи Никол Шерцингер

Един романтичен рожден ден

Доста често двамата успяват да си откраднат и моменти на усамотение, които обичат да прекарват край брега на океана. И всяка разходка по плажа запечатват със задължителните снимки за социалните мрежи.

По всичко личи, че Никол и Том са като две хлапета, които не могат да се нарадват не само на пясъка и водата, но и един на друг.

А освен да си правят селфита, двамата много обичат да съчетават и банските си, за да бъдат в пълен синхрон. Е, сигурни сме, че тази идея е на Шерцингер, но пък сините бански стоят много добре и на Евънс.

Освен да се гушка с мускулестата си половинка, Никол обича да позира и сама в секси пози, особено когато фонът зад нея също се заслужава да бъде увековечен.

Очаквано, няма как да се мине и без музика и танци, които са в кръвта на вокалистката на Pussycat Dolls. А секси движенията по бански са еднакво забавни както край брега, така и у дома, дори Том да не й обръща особено внимание...