От няколко седмици се носят все по-упорити слухове, че Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а двамата не спират да го потвърждават с действията си. Засега обаче се въздържат от коментари, но актьорът наруши мълчанието си и взе участие в подкаста на Кевин Харт Hart to Heart.

Бен Афлек - "героят" на Дженифър Лопес, който отново е с Дженифър Гарнър

Бен Афлек - "героят" на Дженифър Лопес, който отново е с Дженифър Гарнър

Един поздрав и още въпросителни

Акцент в разговора на двамата бе кариерата на актьора, но не се мина и без някое и друго признание за личния живот. Той призна, че децата му са много добри в това да откриват неговите слабости и да си правят шеги точно с тях. Разказа и някои истории, свързани с това как славата на Джей Ло винаги е засенчвала неговата и когато са двамата заедно, всички погледи да вперени в нея и често ги преследват буквално стотици хора.

Бен Афлек обясни и защо на всички папарашки снимки има ядосана или сърдита физиономия - просто е "леко срамежлив" и не обича да бъде център на внимание. Затова и никак не му е приятно, когато някой си навре камерата в лицето му, но просто спира за миг и му позволява да му направи снимка. Затова и крайният резултат винаги е такъв.

Снимка 667091

Източник: GettyImages

Е, за разлика от него, съпругата му няма никакъв проблем с вниманието на околните и явно тук е една от важните точки, по които двамата се разминават във вижданията си. За него славата е нож с две остриета, когато става въпрос за семействата им и тяхната роля на родители.

Най-важното за него е да прави най-доброто за децата си, а понякога заради известността те са принудени да преминават през някои неприятни моменти. И най-болно му става, когато си каже, че нещо е можело да не им се случи, ако не е живеел подобен живот. Той призна и че често коментират тази тема с Лопес, цитират го от ET.

Дженифър Лопес е секси на почивка в Италия, но без Бен Афлек

Дженифър Лопес е секси на почивка в Италия, но без Бен Афлек

Трудностите в брака продължават

А докато по време на разговора си с Кевин Харт актьорът се опитваше да звучи сякаш всичко с брака му е наред, съпругата му бе заснета на почивка сама в Италия. И дали от записа на подкаста до излъчването му са се променили някои неща помежду им или просто още не са готови да говорят за това, предстои да разберем.