Понякога и София Вергара има нужда от съвет за това как да се облече. Или поне така изглежда от последната й публикация в официалния й профил в Instagram, където тя изглежда повече от забележително.

София Вергара и срещата й с хирурга Джъстин Салиман

Кой е мъжът, с когото София Вергара излиза след развода

Актрисата е позитивно настроена

51-годишната актриса от "Съвременно семейство" позира с три различни бодита, които са част от колекцията й за Walmart. Моделът е с паднало рамо и се предлага в няколко цвята - черно, бяло и светло кафяво.

"Кой е любимият ви цвят? Идеалното боди от новата ми есенна колекция за Walmart. Носете ги с джинси, поли, къси панталони или само така", е написала Вергара в текста.

Коментарите под публикацията са многобройни, като дори Шарън Стоун се е включила, за да заяви: "Искам ги всичките". Някои от феновете на знойната латина пък питат дали към бодито върви и такова тяло.

Последната новина, свързана със София Вергара, е че тя излиза с популярния хирург Джъстин Салиман. Двамата са били на партито по случай рождения ден на Ким Кардашиян в Бевърли Хилс и вероятно са си тръгнали заедно, пишат Hollywood Life.