Един от начините човек да се справи с тежки момента от живота си като раздяла с дългогодишен партньор например, е да се разсейва с приятни занимания. И явно точно този подход е избрала София Вергара след раздялата си с Джо Манганиело.

София Вергара и срещата й с хирурга Джъстин Салиман

Кой е мъжът, с когото София Вергара излиза след развода

Актрисата е позитивно настроена

Миналата седмица 51-годишната актриса от "Съвременно семейство" беше забелязана да вечеря с популярния хирург д-р Джъстин Салиман, облечена в полупрозрачно бюстие. Очевидно отношенията им впоследствие са се задълбочили..

Вергара се появи в яркочервена рокля с предизвикателен процеп на гърдите в Бевърли Хилс в четвъртък вечерта, 2 ноември. Тя беше в компанията отново на Салиман, с когото пристигнаха заедно.

А събитието, на което присъстваха, е откриването на изложбата Frequency на Сами Хайек. Фамилията му неслучайно звучи позната - Сами е брат на Салма Хайек, която също беше на културното събитие.

София Вергара пък не пропусна да се снима с художника, а до нея плътно стоеше и новата й половинка Джъстин Салиман. На откриването на изложбата беше забелязан и Антъни Хопкинс, който също се изявява като художник.