2023 г. ще бъде запомнена като годината с твърде много раздели сред звездите, като доста от тях успяха да ни шокират. Тук обаче не говорим за Хю Джакмън и Дебора Фърнес, които поеха по различен път след 27 години брак.

Джо Манганиело, Кейтлин О'Конър и с нея ли актьорът замени София Вергара

Жената, с която Джо Манганиело замени София Вергара

Ще просъществува ли връзката им

Говорим за София Вергара и Джо Манганиело, които очевидно вече нямат нищо общо помежду си. Актрисата от "Модерно семейство" ни демонстрира, че продължава живота си след раздялата - и то по най-добрия начин.

51-годишната Вергара беше заснета да пристига и да си тръгва от романтична вечеря с популярния хирург-ортопед Джъстин Салиман. Двамата бяха избрали да хапнат в ресторант Funke в Бевърли Хилс през уикенда.

София Вергара не изневери на сексапилния си стил и беше избрала дантелен корсет в черно в комбинация с кадифен панталон в тъмночервено, обувки на висок ток и червена чанта. Хирургът гледаше да не се набива на очи в тъмносиня риза и джинси.

Салиман явно има предпочитания към актриси, защото е бил женен за Брий Търнър, която играе в сериала Grimm. Според личния му сайт, практиката му е основно в Лос Анджелис, като е специализиран в работа със спортни отбори.

"Тя се наслаждава на живота. Настроена е позитивно и пълна с енергия. Разводът се отразява добре на София. Не беше лесно решение за нея, но се справя страхотно", разкрива пред People източник, близък до актрисата.