Славена Вътова е една от любимките ни, които са имали привилегията да носят короната на Мис България през годините. Чаровна, харизматична и много секси, тя винаги изглежда чудесно.

Славена Вътова и как се поддържа във форма

Секси тренировките на Славена Вътова

Как се поддържа във форма един от членовете на журито на България търси талант

Славена винаги е полагала големи усилия, за да се поддържа във форма. Съдейки по качените снимки и видеа в профила ѝ в Instagram, става ясно, че Мис България 2006 г. определено обожава да спортува и го прави при всяка възможност, която ѝ се отдаде. Дори и вкъщи, дори и по време на карантина.

Доказателство за това са и последните кадри в профила ѝ, на които я виждаме да позира предизвикателно, докато изпълнява отлично няколко трудни йога пози. Заради изяществото, с което Славена показва различни йога позиции, всичко изглежда толкова лесно.

Както обаче е отбелязала и една от последователките ѝ, добре ни е известно колко трудно се постига направеното от нея, затова определено Мис България 2006 г. получава нашите адмирации за изпълнението.

"Нека всеки ден да правим по нещо малко за себе си... сами, с децата, със семейството... нещо, което ни разтоварва и амбицира. Един от най-добрите начини за мен е спортът - а на вас какво ви помага да останете спокойни и позитивни в тази ситуация", пише Славена под снимките.

Славена Вътова и с какво моделът свързва есента

Какво е есента за Славена Вътова

"Дъждовни дни, големи пуловери и много...