Преди няколко седмици Славена Вътова сподели в профила си в Instagram няколко снимки, с които ни разкри подробности от лятната ваканция, която прекарва на морето със семейството си.

Тъй като тя продължава да е една от любимките ни, имали привилегията да носят короната на Мис България през годините, не пропускаме да хвърляме по едно око на профилите ѝ в социалните мрежи. Ето така и се натъкнахме на един много интересен кадър.

Славена Вътова сподели провокативна снимка от страхотен ден край басейна, на която виждаме как позира съблазняващо във водата, настанила се (доколко удобно, само тя си знае) огромен пояс във формата на розово фламинго.

Красавицата винаги е полагала големи усилия, за да се поддържа във форма. Съдейки по качените снимки и видеа в профила ѝ в Instagram, става ясно, че обожава да спортува и го прави при всяка възможност, която ѝ се отдаде.

Именно затова Славена е в такава съвършена форма, нищо че е родила две деца. Мис България 2006 г. има не просто страхотно тяло, но и знае как да позира така, че да привлече интереса на последователите си, които не пропуснаха в коментари под снимката ѝ да изразят възхищението си от това как изглежда.

Славена Вътова и летните приключения на модела

Морските приключения на Славена Вътова

На почивка със семейството