Всеки се страхува от нещо. Като започнем от паяци и змии, минем през височини и стигнем до ирационалната "хелиантофобия" (фобия от слънчогледи). А най-доброто оръжие срещу страха е да се изправим срещу него. Точно това направи и дъщерята на Силвестър Сталоун.

Силвестър Сталоун, Систин Сталоун, семейният излет и колко се гордее актьорът със своята дъщеря

Гордее ли се с дъщеря си Силвесър Сталоун

Семейната идилия на семейство Сталоун

25-годишната София Сталоун стана повод за гордост на баща си, преборвайки най-големия си страх - от паяци. Звездата от "Роки" не можа да сдържи вълнението си, когато тя се изправи срещу арахнофобията си (фобия от паяци).

Смелото начинание публикува самият той във видео в Instagram. На него се вижда как върху ръката на дъщеря му пълзи тарантула, а по изражението на лицето ѝ разбираме какъв ужас изпитва тя - и все пак не се отказва, пише People.

"Моята наистина смела прекрасна дъщеря @sophiastallone го направи!! Толкова се гордея с моите момичета!", написа актьорът.

Отговорът от нейна страна не се забави. "Всъщност, след това се страхувам повече от паяци...", отвърна (вероятно) шеговито тя.

Освен София, Силвестър Сталоун има още две дъщери от съпругата си Дженифър Флавин - Скарлет (20 г.) и Систин (24 г.). Той е баща и на Серджо Сталоун от предишния си брак със Саша Цак. Най-големият му син - Сейдж Сталоун, почина през 2012 г.

Силвестър Сталоун, Серджо Сталоун и синът на актьора, за когото почти не се говори

Синът на Силвестър Сталоун, за когото не се говори

Кой е Серджо Сталоун

Наскоро Флавин и Силвестър отпразнуваха 25-ата си годишнина от сватбата през май. Двамата отбелязаха повода, като отправиха трогателни поздрави един към друг в социалните мрежи.