75-годишният Силвестър Сталоун и семейството му си спретнаха един страхотен семеен излет на брега на океана. При това без да се разхождат с лодка, както обичайно биха правили повечето хора, или пък да се излежават на плажа, а да прекарат деня си в плаваща хижа.

Силвестър Сталоун, Серджо Сталоун и синът на актьора, за когото почти не се говори

Синът на Силвестър Сталоун, за когото не се говори

Кой е Серджо Сталоун

Звездата от Роки побърза да се похвали със своята тропическа разходка като пусна поредица от снимки в Instagram. "Нещо като семеен излет в къща над водата. Страхотни времена", написа той към публикацията. На снимките той е със съпругата си Дженифър Флавин, двете им очарователни кученца и дъщеря им Систин (23 г.)

По всичко изглежда, че Силвестър и Систин имат силна връзка помежду си. Баща и дъщеря изглеждаха усмихнати, готини и щастливи в множеството кадри, които споделят.

Актьорът всъщност има поводи да се гордее с дъщеря си. Наскоро той показа голф уменията на Систин в социалните мрежи, като качи симпатично видео, в което я наставлява как точно да замахне с топката за голф. В крайна сметка тя изпълнява бащините заръки, но в резултат прави твърде силен замах към топката и тя прелита над дърветата. "Някои хора просто се раждат с окото на тигъра!", въодушевено възкликва Силвестър към публикацията.

Освен на Систин, Силвестър е и горд баща на още две дъщери - София Роуз и Скарлет. Трите сестри са доста близки и често могат да бъдат забелязани заедно, независимо дали на червения килим или на семейна вечеря. Дори Систин и София Роуз имат общ подкаст, наречен Unwaxed, уточняват от Holliwood Life.

Силвестър има и двама сина от първия си брак с Саша Цак. По-големият от двамата почива през 2012 г. от сърдечен удар, а другият от ранна детска възраст е диангостициран с аутизъм.