Да си екшън звезда въобще не е лесно, защото актьорската професия е свързана с много рискове, които на пръв поглед са невидими от зрителите.

Защо Систин Сталоун (една от дъщерите на Силвестър Сталоун) е ходила с джобно ножче на училище

Защо една от дъщерите на Силвестър Сталоун е ходила с джобно ножче на училище

И то в четвърти клас

Силвестър Сталоун знае това много добре, защото лично е изпитвал трудностите на контузиите и нараняванията, които се случват понякога по време на снимки.

В The Family Stallone актьорът казва, че все още изпитва болки от травма, която е претърпял по време на снимките на "Непобедимите" (2010 г.). Тогава в една една сцените той е имал схватка със Стийв Остин, която е завършила с болезнени увреждания на гърба на Сталоун.

Снимка 654448

Източник: GettyImages

В резултат на случилото се Силвестър Сталоун е претърпял няколко операции, но и до ден днешен изпитва болки в гърба, пише Metro.co.uk.

И макар да има нещо романтично в това даден актьор да изпълнява сам каскадите си, Сталоун съветва колегите си да не го правят, защото последствията могат да бъдат много неприятни и за цял живот. 

Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде баща

Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде баща

Откровено за един от най-тежките му моменти в живота

Силвестър Сталоун е претърпял шест операции на гърба, като също така във врата си има поставена метална пластина и на места има гръбначни сраствания. Съпругата му Дженифър Флавин казва, че актьорът винаги се е опитал да замаскира болката, когато е около семейството си.