Това лято светът ще бъде завладян от Летните Олимпийски игри, които ще се проведат в Париж. А атлетите, които ще вземат участие в тях, са в трескава подготовка.

Emily in Paris и как героинята на Лили Колинс рекламира Олимпийски игри в Париж през 2024 г.

Емили се замесва и в Олимпийските игри

Как Лили Колинс се включи в реклама на игрите

Всъщност винаги ни е било интересно как протича подготовката на един спортист, които ще се състезава на Олимпийски игри, а от документалната поредица на Warner Bros. Discovery - "Олимпийски игри - в преследване на славата", ще можем да разберем.

Тя ще бъде съставена от седем епизода, които ще ни разкрият върховете, спадовете и премеждията, през които шестима спортисти преминават, за да се подготвят за Олимпиадата.

"Олимпийски игри - в преследване на славата" ще ни срещне с Карстен Вархолм (световен рекордьор на 400 м с препятствия и настоящ олимпийски шампион), Яня Гарнбрет (настояща и първа в историята олимпийска шампионка по спортно катерене), Мено ван Хорп (брейк), който ще се състезава в първото в историята на този спорт олимпийско състезание.

Сред спортистите, на които ще бъде обърнато внимание, са и Дина Ашър-Смит (спринтьорка), Петер Саган (колоездене) и Вахине Фиеро (сърф). Премиерата на "Олимпийски игри - в преследване на славата" е на 24 януари от 23 ч. по Eurosport.

Лора Христова след трите златни медала по летен биатлон

Три златни медала по-късно – за какво мечтае биатлонистката Лора Христова

Лора ни разказва за любовта си към спорта, за мотивацията и трудните моменти и какво се изисква, за да спечелиш златен медал за България

Освен това, до 1 февруари абонатите на Eurosport App ще могат да гледат на живо Зимните младежки олимпийски игри в Гангуон, Южна Корея.