Измина почти месец от смъртта на Матю Пери и все още очакваме финалните резултатите от аутопсията му, за да разберем каква точно е била причината за случилото се.

Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър с емоционални прощални думи за Матю Пери

И Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър нарушиха мълчанието

Как се сбогуваха с колегата си Матю Пери

Много приятели и колеги на актьора вече изразиха своята тъга за загубата му, като на повечето им е дошло като гръм от ясно небе. Е, не и за Шон Пен.

В предаването на Пиърс Морган Uncensored, актьорът казва, че не е познавал много добре Матю Пери, определя смъртта му като голяма трагедия. Въпреки това не е останал особено изненадан от нея.

Снимка 643172

Източник: GettyImages

"Трагично е, не мога да кажа, че бях ужасно изненадан. Не знам какви са докладите на съдебния лекар и всичко останало, но знам, че е нанесъл много щети на органите си през годините", казва още Шон Пен за смъртта на Матю Пери.

Матю Пери и какво ще се случи с богатството на актьора от "Приятели" след смъртта му

Какво ще се случи с богатството на Матю Пери след смъртта му

Актьорът нямаше деца и половинка

Той дори допълва, че го е видял преди няколко месеца на летището в Лос Анджелис и двамата са си поговорили за кратко относно мемоарите на Пери, пише Metro.co.uk. Самият Шон Пен взе участие в два епизода на "Приятели" през 2001 г., където изигра гаджето на Урсула - близначката на Фийби.