След смъртта на Матю Пери много негови приятели и колеги използваха профилите си в социалните мрежи, за да отдадат последна почит на актьора.

Жените в живота на Матю Пери - от Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу до Моли Хъруиц

Жените в живота на Матю Пери - от Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу до Моли Хъруиц

Актьорът е неуспехите му в любовта

Около смъртта му все още има много неизвестни, но в близките седмици се очаква да има повече яснота. Такава трябва да бъде хвърлена и върху въпроса с наследството на Пери.

Според данни на CelebrityNetWorth.com, нетното състояние на актьора от "Приятели" се равнява на 120 милиона долара. От Entertainment Tonight са се свързали с адвоката на много звезди Тре Ловъл, за да разберат какво ще се случи с богатството на Матю Пери.

Към момента не е ясно дали актьорът е уредил по някакъв начин кой да наследи имотите и парите му. Ако го е направил, то спорове няма да има. Ако обаче е пропуснал тази подробност се повдига въпросът кой ще наследи всичко.

анкета

Кой ще остане любимият ви герой от "Приятели"?

Виж резултати

Чандлър 28.3%

Рос 6.6%

Моника 4.6%

Рейчъл 13.0%

Джоуи 31.7%

Фийби 6.0%

Не знам за какво става въпрос 9.7%

Матю Пери никога не е бил женен, няма деца, а в момента на смъртта си не е имал партньор до себе си. Това означава, че имотите на актьора ще отидат при неговите родители, като всеки един от тях ще получи равна част от тях.

Какво каза Моли Хъруиц - бившата на Матю Пери, след смъртта на актьора

Какво каза последната голяма любов на Матю Пери след смъртта му

Моли Хъруиц с емоционален пост

Адвокатът твърди също така, че Пери, както и останалите актьори от "Приятели", получава по 20 милиона на година под формата на компенсации за сериала. И тези пари продължават да текат по сметката, дори в случай на смърт. Плащанията ще продължават докато сериалът се излъчва в различни платформи и телевизии.

Не е изключено Матю Пери да е оставил част от състоянието си на организации, помагащи на хора със зависимости. През 2022 г. пред New York Times актьорът каза, че през годините е похарчил около 9 милиона долара за борбата си със зависимостите.