След две години във връзка Шон Мендес и Камила Кабейо се разделиха миналия ноември. Направиха го по цивилизован начин - поне така излезе, като дори дадоха заявка, че ще запазят приятелски отношения. И ако впоследствие тя се впусна в пътешествия и забавления, изглеждаше, че той преживяваше раздялата трудно.

Шон Мендес, раздялата с Камила Кабейо и трогателното му признание за самотата

Самотен ли е след раздялата Шон Мендес

Празнотата, която Камила Кабейо остави след себе си

Явно сега Шон вече е готов да даде шанс на любовта. При това по доста тривиален начин за звезда от неговата величина - чрез онлайн запознанства.

Случайност или не, решението му идва само дни след като бившата му приятелка беше заснета от папараци да се държи ръка за ръка с новия си любим. Името на мъжа до Кабейо е Остин Кевич, който е основател на Lox Club - приложение за запознанства само за "хора с абсурдно високи стандарти". Е, не към него се присъедини Шон Мендес.

Изпълнителят избра да си търси нова приятелка чрез приложението за запознанства Raya. Там той си е направил профил, в който има линк към официалния му акаунт в Instagram. В този в Raya Шон е качил няколко свои снимки, на водопад и на книга за релаксиране - всичките озвучени от песента "Bandana" на Fireboy DML & Asake, пише The Sun. А какво ще излезе от това му решение - вероятно предстои да разберем.

Шон Мендес, световното му турне Wonder, психичните проблеми и отлагането на останалите концерти

Проблемите за Шон Мендес продължават

Какво се случва с изпълнителя

Наскоро Шон обяви, че отменя турнето си Wonder World, за да даде приоритет на психичното си здраве. Тогава той разкри пред феновете си, че иска да се погрижи за себе си, за да се възстанови и да се върне по-силен. "Това не означава, че няма да правя нова музика и нямам търпение да ви видя на турне в бъдеще", добавя той.