Преди две седмици стана ясно, че Шон Мендес не се чувства добре психически, което наложи отлагането на концерти от световното му турне Wonder.

Шон Мендес, турнето му Wonder и защо отложи концерти от него

Какво се случва с Шон Мендес

Изпълнителят не се намира в най-добрия си период

Тогава изпълнителят написа в профила си в Instagram, че след доста време без подобни пътувания и участия е решил, че моментът да се завърне на път, изпълнявайки парчетата си, е дошъл. Но бързо е разбрал, че целият стрес и дистанцията от близките му са били подценени от него.

Оказва се обаче, че тези две седмици почивка не са били достатъчни за Мендес, за да се възстанови и подготви за останала част от концертите си. Ето защо отново в профила си в социалната мрежа обяви, че отлага всички останали дати от турнето.

От The Independent разбираме, че като част от Wonder Шон Мендес е трябвало да изнесе общо 87 концерта в Северна Америка, Великобритания и Европа. А към момента е успял да изнесе едва седем от предварително предвидените концерти.

Изпълнителят пише, че е натъжен от това, че трябва да съобщи тази новина, но се надява, че след като вземе необходимото време, за да се излекува, ще се завърне по-силен. Обнадежден е, че все пак ще може да изпълни някои от концертите в Европа, които са насрочени за догодина.

Но в момента е откровен, че поставя здравето си на първо място. Това обаче не означава, че ще спре да прави нова музика.