17-годишната Шайло Джоли-Пит показа нова модна прическа по време на последното си излизане. Тийнейджърката беше снимана да се разхожда из Ню Йорк с майка си Анджелина Джоли, докато носеше черен топ върху сива риза с дълги ръкави, черни панталони, червени маратонки и черни слушалки над главата и ушите си. Актрисата беше избрала черен тоалет с V-образно деколте, а дългата й руса коса беше пусната свободно.

Шайло Джоли-Пит и новата прическа на първородното биологично дете на Анджелина Джоли и Брад Пит

Новата визия на Шайло Джоли-Пит

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит отново привлече вниманието на папараците

Майка и дъщеря се разхождаха из района на Сохо в града и изглеждаха спокойни, докато минават покрай снимащите ги фенове и папараци. 

Само ден преди последното излизане на Шайло и Анджелина, те отново влязоха в заглавията на медиите. Този път обаче бяха в по-голям състав - в компанията на братът на Шайло - Пакс Джоли-Пит и по-голямата ѝ сестра Захара Джоли-Пит. Семейството се наслади на поредна семейна вечеря в Ню Йорк. 

Анджелина често излиза на разходки с децата си, така че тези две последни публични появи не са голяма изненада. Но пък винаги е приятно човек да види какво се случва със семейството и колко много са пораснали децата на актрисата и Брад Пит. Шайло беше забелязана с подобна модна прическа през януари и февруари, но в момента косата ѝ всъщност изглежда много по-къса. Преди това тя имаше по-дълга коса, като през годините показва различни дължини и стилове.

Когато Анджелина, Шайло и другите членове на тяхното семейство не привличат вниманието на папараците със случайни излизания, те го правят със снимки в Instagram. Макар и рядко, все пак се случва Анджелина Джоли да споделя кадри на незабравими моменти от своя натоварен и вдъхновяващ живот и понякога децата й са част от тези запечатани моменти.

Една наистина епична снимка беше заснета, когато тя и Захара посетиха Вашингтон в края на 2021 г., за да работят със защитници и законодатели за "укрепване на Закона за насилието срещу жени".