Шарън Стоун завинаги ще остане една от най-красивите и сексапилни жени. И не само заради сцената с култовото кръстосването на краката във филма „Първичен инстинкт“.

Шарън Стоун, GQ наградите и как актрисата пресъздаде сцена от "Първичен инстинкт"

Разтвори ли отново крака Шарън Стоун

"Първичен инстинкт" 27 години по-късно

Дори днес, на 62-години, тя продължава да бъде пример за истинска жена. Актрисата поддържа интензивен график за тренировки и изглежда страхотно за възрастта си.

Шарън Стоун е готова да се изправи срещу дълбоко вкорененото твърдение, че външният вид не е всичко.

"Защото това е голяма, тлъста, глупава лъжа", казва актриса в скорошно интервю за Telegraph. "И между другото, дори не осъзнавате колко е важен, докато не започнете да го губите."

View this post on Instagram

on

Дори по време на карантината, когато всички, малко или много, нарушават ежедневия си ритъм, Шарън Стоун спазва стриктен режим. Тя поддържа ежедневен график за тренировки у дома. Той включва 30 клякания и вдигане на тежести, докато гледа телевизия.

View this post on Instagram

on

Въпреки това, актрисата е наясно, че няма как младостта да бъде вечна и всяка жена трябва да приеме промените, които идват с възрастта.

„Не е нужно да оставате красиво момиче завинаги и наистина трябва да започнем да се справяме с факта, че е страхотно да бъдеш пораснала и интелигентна жена. Ако вашият партньор не разбира това, той не е пораснал и не трябва да сте с него.“

View this post on Instagram

on

Звездата от „Първичен инстинкт“ споделя подобни мисли в интервю за Allure през 2019 г., припомнят от Today. В него тя казва: "Започнах да разбирам, че ще продължа да бъда по-скоро като европейка, която става по-красива с възрастта и която осъзнава, че жените са по-красиви от момичетата, защото знаят нещо повече."

Шарън Стоун и какви са тайните ѝ за красота

Когато си на 62 години и изглеждаш толкова секси

Тайните за красота на Шарън Стоун