Преди дни Серина Уилямс и Алексис Оханян отпразнуваха четвъртата годишнина от сватбата си. По този повод те си подариха екзотична ваканция на Бахамите, но не само двамата, а и с дъщеря си Олимпия.

Серина Уилямс, Алексис Оханян и как отбелязаха годишнината си от сватбата

Специалният ден на Серина и Алексис

Много мили думи

Тримата очевидно доста са се позабавлявали с плуването в кристално сините води и разходките сред природата. А съпрузите намериха време и за себе си като двойка, както и за романтиката, на която все така държат.

Докато Уилямс предпочете да запази тези моменти за себе си, Оханян публикува няколко семейни снимки в профила си в Instagram.

А последната успя да привлече вниманието ни и с думите, които е добавил към нея. Съпрузите позират на фона на огромна яхта, с която вероятно са пристигнали до островите и на която се радват на усамотение.

Милионерът и създател на сайта Reddit написа към кадъра: "Четири години. Още много срещи ни предстоят. Работа си е, но да градя семейство с теб е най-страхотната работа, която някога съм вършил", пише Алексис. А думите му събраха десетки хиляди харесвания.

Ваканцията на Серина и Алексис може вече да приключи, но двамата винаги успяват да намират начин да поддържат искрицата помежду си жива, независимо къде се намират.