Меган Маркъл може и да се отказа от филмовата си кариера, но това не означава, че филмите с нейно участие не продължават да имат собствен живот. И то какъв! Най-популярното заглавие с нейно участие - адвокатският сериал Suits, разбива рекорди.

Диетата, с която Меган Маркъл пази линия

Диетата, с която Меган Маркъл пази линия

Херцогинята е стриктна в грижата за фигурата си

Suits се превърна в най-стриймваното заглавия в Netflix, което е продукция на чужда компания. Сериалът има и 3.4 милиарда изгледани минути във всички стрийминг платформи, по които се излъчва в САЩ.

Гейбриъл Махт, който играе Харви Спектър, сподели новината в официалния си профил в Instagram и допълни, че иска да знае колко е бил гледан Suits във всички останали държави.

"Развълнувам съм от това, че история, която сме създавали и продуцирали в продължение на девет сезона, продължава да бъде гледана и да вълнува онези, които се вълнуват от работата ни."

В публикацията му не се споменава Меган Маркъл, която беше в ролята на Рейчъл Зейн в Suits. Точно година преди сватбата си с принц Хари - през 2017 г., тя обяви, че се оттегля от активната си кариера като актриса, за да стане част от кралското семейство.

Успехът на Suits в Netflix пък накара един от изпълнителните продуценти на сериала да спомене, че може и да бъде обсъдена някаква форма на продължение. "Очаквам това да се случи в някакъв момент", казва Джийн Клайн пред TVLine.