Селин Дион е вдовица от началото на 2016 г., а загубата на любимия й съпруг Рене Анджелил продължава да оставя отпечатък върху живота й. В последните месеци певицата се свързваше с доста по-младия от нея Пепе Муньос, но явно той не е способен да я накара да забрави за голямата си любов.

В последното си телевизионно интервю Дион сподели какво най-много й липсва от Рене. Тя споделя, че когато обърне поглед назад вижда, че семейството й е минало през много. А най-трудна е загубата на нейния съпруг, мениджър, любовта на живота й и най-добрия й приятел.

Снимка 453478

Източник: GettyImages

Въпреки че Анджелил почина преди близо четири години, певицата е категорична, че винаги ще усеща неговото присъствие и подкрепа около себе си.

А това, което най-много й липсва, е неговият аромат, неговото докосване, начинът, по който я е кара да се чувства щастлива, пише Independent.

Селин Дион, Пепе Муньос и скандалът около връзката им

Кой контролира живота на Селин Дион

Поредната интрига, в която се забърка певицата

Въпреки това, днес Дион може да каже, че е болката я е напуснала. Защото знае, че любовта на живота й ще бъде винаги до нея, макар и не физически. Затова вече не живее в стрес, а се наслаждава на живота си повече от всякога.