30-годишната Селена Гомес се похвали с естествената си красота в Instagram. Певицата позира за няколко селфита без грим, като носи два различни суитшърта - черен и син. Виждаме я с небрежно пусната коса да се усмихна леко на камерата.

Селена Гомес, Андрю Тагарт и настина ли са двойка

Заедно ли са наистина Селена Гомес и Андрю Тагарт

Певицата отговори на слуховете

"Аз", озаглави публикацията със снимки Селена. Не отне много време на феновете й да отговорят с коментари, пълни с комплименти и подкрепа. "Благодаря ти, благодаря ти, благодаря ти, че си истински модел за подражание за младите жени. Ти им показваш, че са красиви, без целия излишен блясък, и това е нещо, което е толкова важно за благополучието им. Списанията и социалните медии дават такава изкривена представа за това какво е красота. Продължавай да бъдеш себе си", пише един фен.

"Каква кралица, която публикува снимки на себе си в цялата си естествена красота, нефилтрирана... Най-добрата публикация, която съм виждал днес", добавя друг, докато трети споделя: "Ето защо ти си модел за подражание за много хора."

Селфитата без грим на Селена идват, след последните коментари по нейн адрес, че ръцете й треперят. Красавицата разкрива, че лекарствата, които приема за лупус, карат ръцете й да треперят, което ясно се вижда, докато се гримира в скорошния клип в TikTok. "Треперя, заради моето лекарство за лупус", пише тя под публикацията. "Също така не съм професионалист", добавя Селена.

Селена Гомес е известна с това, че е открита и честна към феновете си за възходите и паденията в живота си. А честността ѝ я правя вдъхновяваща за младите жени. Тя се оттегли за известно време от Instagram, за да се погрижи за психичното си здраве, но наскоро се завърна и получава много любов от последователите си.