Напоследък Селена Гомес говори доста за възрастта, остаряването и житейския си път. Имайки предвид, че в края на юли звездата отпразнува своя 30-ти рожден ден, тези теми ни изглеждат нормални и в тон с времето си. Сега тя стига още по-далеч, разкривайки за плановете си да стане майка.

Селена Гомес, Тейлър Суифт, 30-ият рожден ден на актрисата и как възприема остаряването си

Тревожи ли се Селена Гомес от остаряването

И как отпразнува рождения си ден

Актрисата е решила в крайна сметка да излезе от светлините на прожекторите в шоубизнеса, за да се отдаде на отглеждането на деца.

"Надявам се да се омъжа и да бъда майка", заявява тя в подкаста Giving Back Generation, пише MSN.

"В крайна сметка ще се уморя от всичко това, така че вероятно ще посветя по-голямата част от живота си на филантропия, преди да си отида", споделя тя.

Един от виновниците за това е деветгодишната ѝ полусестра Грейси Тийфи. "Тя ми показа нещата в перспектива. Гледам как този малък човек израства като голямо човешко същество [...] Чувствам се като родител по някакъв начин, въпреки че не съм", разкрива Гомес.

Но въпреки че мисли за родителство, Селена все още не е решила да загърби актьорската си кариера. Наскоро стана ясно, че бившата звездата на Disney води преговори за възраждане на класиката от 80-те години "Работещо момиче". Филмът от 1988 г. е дело на режисьора Майк Никълс, с участието на Мелани Грифит, Харисън Форд и Сигорни Уивър. В него се разказва как идея на секретарката Тес Макгил е открадната от шефа й. А когато той претърпява инцидент, тя решава да вземе нещата в свои ръце...

Селена Гомес, Tasha K, TikTok и какво смята за тялото си звездата

Пука ли ѝ на Селена Гомес как изглежда

К***о, перфектна съм такава, каквато съм

Не е известно дали 30-годишната актриса и певица ще има роля във филма, или ще я видим по скоро като продуцент, пише Deadline. До момента актьорският и режисьорският състав не е ясен. Единственото, което вероятно можем да потвърдим, е адаптацията на сценария - дело на Илана Пеня, която е известна с работата си по "Дневникът на бъдещия президент" на Disney+.