Напоследък си е истинска новина да видим Селена Гомес на червения килим. Певицата и актриса преживя тежък период и се нуждаеше от време да се възстанови и физически, и психически. Но сега ни изглежда повече от готова за голямо завръщане.

Гомес се появи на премиерата на новия филм с нейно участие The Dead Don't Die в Ню Йорк. Продукцията е първа за Селена от 2016 г. и затова е по-специална за нея. Но фокусът на събитието се отмести от киното към модата.

За премиерата актрисата избра малка, черна рокля на Celine с цена 16 хиляди долара. Но не цифрите на етикета ни изненадват толкова, колкото смелият избор на Гомес.

Снимка 428548

Източник: GettyImages

Не ни е трудно да заключим, че тоалетът май показва повече, отколкото е необходимо. Когато говорим за стил, има едно златно правило, което гласи, че на показ трябва да са или краката, или деколтето на една жена. Е, Гомес щедро ни демонстрира и двете...

Селена Гомес, Уди Алън и A Rainy Day In New York

Какво свързва Селена Гомес и Уди Алън

Първи трейлър на филма A Rainy Day In New York

Луксозната рокля сякаш се оказа тясна да скрие прелестите в горната част на тялото на Селена и просто няма как погледите ни да не са приковани все в деколтето й. Явно 26-годишната актриса иска да гради нов имидж - на фатална жена.