Миналата седмица Селена Гомес се появи на раздаването на наградите Еми в компанията на половинката си Бени Бланко. Двамата вече не крият връзката си, въпреки че все пак предпочетоха да не позират заедно на червения килим. Но звездното събитие се е оказало много емоционално за тях по една друга причина.

Селена Гомес и новата ѝ роля в биографичен филм за Линда Ронстад

Ново предизвикателство пред Селена Гомес

Актрисата и певица ще съчетае двата си таланта на голям екран

Актрисата и певица е използвала възможността да запознае мъжа до себе си с двамата други много важни за нея мъже. Това са Стив Мартин и Мартин Шорт, с които тя си партнира в сериала Only Murders in the Building.

Гомес позира в тяхната компания с широка усмивка, а след това те прекараха известно време и с Бланко зад кулисите в сладки приказки. Звездната компания се отправи заедно към залата на събитието и всички се настаниха близо един до друг, за да продължат разговорите си.

Снимка 650054

Източник: GettyImages

Според източници, цитирани от TMZ, Мартин и Шорт са одобрили половинката на Гомес, което я прави още по-сигурна, че е направила верния избор. Влюбените са заедно вече няколко месеца, а напоследък актрисата не спира да засвидетелства своите чувства през социалните мрежи. В истории и публикации тя признава, че за нея Бланко е "абсолютно всичко" и че той се държи с нея така, както никой друг досега не го е правил.

Безспорно на Селена Гомес й личи, че е истински щастлива на този етап. След всички трудности в живота си в последните години, тя определено заслужава да се чувства сигурна и обичана. А Бени Бланко знае как да й даде това, от което има нужда.

Селена Гомес и Бени Бланко с първа поява като двойка

Първият път на Селена Гомес и новото ѝ гадже

Влюбена двойка

Той е успял да спечели не само възхищението на Селена Гомес, но това и на всички от най-близкото й обкръжение, което е още една голяма точка в неговия актив. И се надяваме при следващата възможност да ги видим заедно на червения килим, защото вече няма какво да крият.