Беше ни ясно, че ще има голям интерес към Pam & Tommy - сериалът, който разказва историята около скандала с изтеклия секс запис на Памела Андерсън и Томи Лий през 90-те години на миналия век. Явно тема, която вълнува хората и до днес. 

Pam & Tommy, Памела Андерсън и ще гледа ли сериала актрисата

Ще гледа ли Памела Андерсън сериала за изтеклия си секс запис

Pam & Tommy няма само почитатели

И докато все още в интернет пространството витаят слухове за втори сезон, попаднахме на интервю за Entertainment Weekly на Себастиян Стан, който влиза в ролята на Томи Лий, в което говори за това как физически се е подготвил за сериала.

В продължението на години актьорът е тренирал и целял да покачва мускулната си маса заради ролята си на Бъки Барнс от филми на Marvel. Сега обаче за Pam & Tommy му се е наложило да прави точно обратното - да отслабва.

Нещо, което му се е сторило много по-трудно. В крайна сметка, след всички усилия и лишения е останал с чувството, че не е отслабнал достатъчно за ролята. Себастиян Стан допълва, че много хора са го смятали за луд и че е развил дисморфия. За нея обачетой твърди, че я е имал така или иначе.

За целта е спрял да тренира, като се е стремял да тича всеки ден и да изминава по 20 000 крачки. Опрял е и до фастинга, като между 16 и 18 часа на ден не е приемал никаква храна.

Лили Джеймс, Pam & Tommy и всички забележителни и секси тоалети на актрисата

Защо всички говорят за Лили Джеймс

Актрисата приковава вниманието с ефектни и секси тоалети

Интересното е, че когато ролята му е била предложена, Стан въобще не е бил сигурен, че ще се справи. Убедил се е едва при първото тестване пред камера, когато се е видял с всички татуировки. А е видял и Лили Джеймс, преобразена като Памела...