До поредното дефиле на Victoria's Secret остава по-малко от месец, като вчера, 6 ноември, разбрахме и кой модел ще носи сутиен за 1 милион долара. 

Victoria's Secret, Елза Хоск и сутиенът за 1 милион долара

Ето кой ще носи сутиена за милиони на Victoria's Secret

Колко точно струва луксозното бельо

Това означава, че трескавата подготовка на ангелите е започнала, за да могат да изглеждат по познатия невероятен начин. Сара Сампайо е една от жените, по които милиони мъже въздишат, а и има защо. 

Но нека се абстрахираме от тази пижамена снимка, защото тя просто има за цел да ни потвърди горното твърдение за мъжките въздишки. За да изглежда секси обаче, Сара Сампайо тренира усърдно, а покрай наближаващото ревю още повече. 

Едно от най-трудните упражнения за нея се оказват набиранията. Максимумът, до който е достигала, са три набирания. От друго видео обаче разбираме, че само с набирания не става, а трябва и друга физическа активност. 

Лайс Рибейро също не мързелува и дава всичко от себе си, за да изглежда зашеметяващо. 

Тренировките ѝ изглеждат доста интензивни и изтощителни, но целта оправдава средствата. 

Какво похапват моделите на Victoria's Secret

Какво похапват моделите на Victoria's Secret

След ревю

И Стела Максуел прибягва до услугите на персонален треньор и не можем да я съдим. Тя обаче не залага на треньорки, след които трудно може да си каже името, а на... йога. 

Ламека Фокс също е мноого секси, но нейният тренировъчен режим включва бокс. Да, няма йога, няма просто клекове, а интензивни тренировки с елементи от бокса. 

Крайният резултат пък е впечатляващ. 

Сара Сампайо на корицата на юбилейното издание на Vogue Индия

Сара Сампайо и една юбилейна корица

В компанията на индийски актьор