Определено "Сексът и градът" е продукцията, на която Сара Джесика Паркър дължи своята огромна популярност.

Как Сара Джесика Паркър почете покойния си колега Уили Гарсън в "Просто ей така"

Как Сара Джесика Паркър почете покойния си колега Уили Гарсън в "Просто ей така"

Станфорд Блач продължава да живее в сериала

От интервю на актрисата за предаването на Хауърд Стърн за SiriusXM разбираме защо никога не сме я виждали в голи сцени в сериала.

Паркър казва, че още с прочитането на сценария е разбрала, че сериалът е различен и необикновен, но се е притеснявала от голите сцени. Ето защо от самото начало е заявила, че не се чувства комфортно да се показва без дрехи.

Снимка 624520

Източник: GettyImages

Тя е получила пълно разбиране от създателя на сериала Дарън Стар, който ѝ е казал, че със сигурност някоя от другите актриси, които ще участват, ще се съгласи на подобни сцени, така че няма проблем. Сара Джесика Паркър не упреква избора на която и да било своя колежка да се снима гола, а просто казва, че тя самата е срамежлива и това не е нейното нещо.

В интервюто се отваря и въпросът за козметичните процедури и пластични операции. 58-годишната актриса казва, че по принцип не обича да прекарва много време пред огледалото, защото смята, че изглежда добре.

Децата на Сара Джесика Паркър - как изглеждат днес Джеймс, Табита и Марион

Как изглеждат трите пораснали деца на Сара Джесика Паркър

Актрисата тъгува по бързо изминалото време

Признава, че е обмисляла да си сложи ботокс, но така и не се е решила. Сара Джесика Паркър твърди, че не си е правила никакви пластични и козметични корекции, но е широкоскроена и разбира напълно хората, които го правят, пише People.

"Мисля, че хората трябва да правят всичко, което ги кара да се чувстват по-добре, излизайки през вратата."