На 19 май Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик отбелязаха 25-ата годишнина от сватбата си, което им отрежда едно от първите места в класациите на холивудските знаменитости с най-дълга връзка. 

Запознават се през 1991 г. Преди това Сара има драматична връзка с Робърт Дауни Джуниър. Въпреки че двамата много се обичат, заради проблемите му с дрогата и алкохола, тя в крайна сметка решава да сложи край.

След раздялата си с Робърт Дауни Джуниър, Сара излиза за кратко с Джон Ф. Кенеди младши. Преди да срещне бъдещата си съпруга, Матю Бродерик има връзки с Хелън Хънт и Дженифър Грей.

Снимка 577826

Източник: GettyImages

През 1996 г., когато са вече заедно, Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик участват еднократно в бродуейския комедиен мюзикъл How to Succeed in Business Without Really Trying, заради неочаквани промени в актьорския състав. Тя признава, че е била доста нервна да се изправи срещу него на сцената и че едва се сдържали да не избухнат в смях.

Сара и Матю се женят през 1997 г., като поканата, която изпращат на приятелите си, е за парти. Никой не очаква, че всъщност ще присъства на сватба. 

Сара Джесика Паркър, Ким Катрал, скарани ли са двете и защо не видяхме Саманта в “Просто ей така”

Скарани ли са наистина Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

И защо Саманта не участва в “Просто ей така”

През 2002 г. се ражда синът им Джеймс Уилки Бродерик, който вече е на 19 години. Семейството има и две момичета близначки - Марион Лорета Елуел и Табита Ходж, износени от сурогатна майка и родени през 2009 г.

Снимка 577825

Източник: GettyImages

И ако момичетата не се появяват често на бляскави събития с родителите си, то синът на Сара и Матю все по-често се появява в компанията на родителите си на червения килим. И както отбелязват от Hollywood Life, прави впечатление колко много прилича на майка си. 

Миналата година Джеймс навърши 18 години, а Сара Джесика Паркър използва социалните мрежи, за да напише: "Удивлявам се колко бързо минаха годините и от това как ти се превърна в млад мъж. Докато крачиш към своето бъдеще, аз оставам привилегирован и щастлив свидетел на твоето развитие. Обичам те! Мама."