Лятната отпуска вече със сигурност е планирана и едва ли няма да включва трите основни неща - море, плаж и коктейл в ръка.

Сами Хоссни, Мила Савова, синът им Тарек и раждането му

Как се казва новороденото дете на Сами Хоссни и Мила Савова

Повод за радост и сменяне на памперси

Някои хора са започнали с физическата подготовка още от зимата, но това не означава, че и тези, които са леко закъснели, все още нямат време да влязат във форма за плажа. 

Сами Хоссни, който не е излизал от добрата си форма, защото я поддържа целогодишно, има съвет към всички, които тепърва започват да тренират.

В профила си в Instagram Хоссни сподели видео, на което се вижда как вдига тежести, но не това е толкова интересно, колкото написаното към поста. Според него, често хората, които започват да тренират посочват понеделник, вторник и петък като дните, в които да в залата.

И именно това е грешка, защото уикендът остава свободен. "Точно тренировките в събота и неделя са решението за непостоянството на повечето от вас", пише Сами Хоссни.

5 месеца след раждането - от какво не се срамува вече Мила Савова и как ще го промени

Как изглежда Мила Савова 5 месеца след раждането

Прибирането на корема и връщането на предишната форма е предизвикателство пред всяка майка

Той смята, че и двата почивни дни са тези, в които всеки може да отдели време да поработи върху себе си. "Събота и неделя = формулата за успех."