Със сигурност има хора, които смятат, че на една жена на 55 години не й отива да се показва толкова често по бански. Но ако жената е Салма Хайек, то тогава вижданията рязко се променят.

Салма Хайек, Валентина Палома Пино, Франсоа-Анри Пино и семейната снимка на Седмицата на модата

Кое прави Салма Хайек щастлива

Какво повече му трябва на човек

Актрисата, която не само не се притеснява, но и се гордее, че е над 50-те и изглежда по този начин, се превърна в пример за подражание на много дами, дори доста по-млади от нея. Тя демонстрира здрав дух в здраво тяло и е абсолютен поддръжник на естествената красота, дори тя да включва и някой и друг бял косъм.

А пищната Салма Хайек трудно може да остави някой безпристрастен към формите й. Тя много добре знае как да ги демонстрира и подчертава, а ние нямаме нищо против да й се наслаждаваме. Особено когато Салма Хайек е на почивка и позира по бански в компанията на съпруга си Франсоа-Анри Пино. 

Този път звездата от "Фрида" е заложила на лилав бански от две части, който седи страхотно на фигурата ѝ, докато тя танцува волна и щастлива върху една от малките масички на яхтата им из открито море.

Салма Хайек, Валентина Палома Пино, Vogue Мексико и първата им корица за латиноамериканското издание

Салма Хайек и дъщеря ѝ Валентина - очарователни и откровени

Двете позират за пръв път на корицата на Vogue Мексико

Актрисата със сигурност знае как да провокира милионите си фенове в социалните медии със секси кадри, които с нетърпение очакват следващите. Точно като нас.