Салма Хайек определено има с какво да се похвали. Освен успешна холивудска кариера, Салма има и чудесно семейство. И тя го показа, при това в целия му блясък, на настоящата Седмица на модата в Париж.

Салма Хайек и новите ѝ секси снимки по бански в студената вода

Болката и удоволствието на Салма Хайек

Актрисата е отново е смела и секси

Все така добре изглеждащата 55-годишна актриса бе забелязана на шоуто на Balenciaga заедно със съпруга си Франсоа-Анри Пино и дъщеря им Валентина Палома Пино (14г.). Макар и да бяха заложили на преобладаващо тъмното облекло, и тримата изглеждаха стилно и елегантно.

По-късно към тях се присъедини и дъщерята на бизнесмена милиардер - Матилде Пино, която е плод на любовта му с бившата съпруга Дороте Лепер. Младото момиче също носеше тъмен тоалет и допълни съвсем точно общата семейната визия.

Снимка 566048

Източник: GettyImages

За първи път Салма стана майка на една по-зряла възраст - тя даде живот на дъщеря си Валентина на 41 г. Наскоро актрисата сподели за ползите от раждането на дете по-късен етап в живота. "Оценявам мачинството много повече, защото съм преминала през страха, че може би никога няма да ми се случи", каза тогава пред The Guardian. "Освен това бях убедена, че вече искам да съм родител - нещо, което убягва когато си твърде млад, понякога. Смятам, че постъпих мъдро."

Салма Хайек, Алеята на славата и звездата, която получи актрисата

Сбъдната мечта на Салма Хайек

Доказа, че го може

А що се отнася за Франсоа-Анри, Салма без колебание го нарича "любовта на живота си", и "очарователен мъж". "Той не прилича на никого, когото съм срещала преди. И ето, минаха 16 години от съвместния ни живот и все още продължавам да бъда влюбена и очарована от него."