Роузи Хънтингтън-Уайтли е толкова секси, че просто няма как мъжете да не завидят на Джейсън Стейтъм (точно както ние завиждаме на нея). 

Поредното доказателство на твърдението ни е новата фотосесия на блондинката, с която промотира поредната си линия бельо в колаборация с M&S. Роузи сподели едва три кадъра в профила си в Instagram, които бяха достатъчни, за да предизвикат бурни реакции.

Като оставим мъжкото одобрение и задоволство от гледката настрана, много полярни дами също не скриха, че са големи фенове на модела и си мечтаят да изглеждат като нея.

Хейли Бийбър коментира, че се "нуждае" от това секси бельо, а след това зададе риторичния въпрос "Кой е по-секси от теб?", отговаряйки си сама - "Никой".

Бившата футболна съпруга и певица Черил Коул също остана очарована от начина, по който изглежда Роузи, и шеговито попита откъде можем да си купим не само бельото, но и тяло, като нейното.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, смелите мечти и как ги е постигнала

Тайната на успеха на Роузи Хънтингтън-Уайтли

Как да бъдем като нея

32-годишната Хънтингтън-Уайтли стана майка преди две години, когато дари Джейсъм Стейтъм със син. Днес обаче тя е по-секси от всякога и сама признава, че след раждането се чувства много по-уверена в себе си и начина, по който изглежда.