Сезонът на градинските партита е открит! Поне според британското кралско семейство, което още миналата седмица - точно по времето на събитие на принц Хари в Лондон, организира първото градинско парти в Бъкингамския дворец.

Принц Хари и крал Чарлз - на метри един от друг, но без да се видят

Принц Хари и крал Чарлз - на метри един от друг, но без да се видят

Разривът в кралското семейство няма изгледи да бъде преодолян

Преди ден крал Чарлз и съпругата му Камила отново бяха домакини на парти, посветено на творческите индустрии във Великобритания. Хора от света на изкуството, културата, кино и филмовата индустрии, модата и опазването на културното наследство се събраха в градините на Бъкингамския дворец.

Сред тях беше и Роузи Хънтингтън-Уайтли - моделът, станал известен като "ангел" на Victoria's Secret и съвсем наскоро създала и собствена колекция бельо за Marks and Spencer. Именно последната стана тема за разговор между Хънтингтън-Уайтли и Камила.

Снимка 665485

Източник: GettyImages

Кралицата-консорт е похвалила цялата колекция, а моделът е отвърнала, че е "много развълнувана" от думите на Камила, пишат Express. Дали това означава че съпругата на крал Чарлз е клиент на Marks and Spencer остава да гадаем.

Тя обаче поговори и с някои от останалите гости на градинското парти, сред които бяха режисьорът Ридли Скот, художничката Трейси Емин и телевизионната водеща Мая Джама. Общият им брой е бил около 4 хил. човека, така че Роузи Хънтингтън-Уайтли има защо да е поласкана от вниманието към нея.