За кратко време Малума се превърна в истинска звезда в латиноамериканската музика. За това никак не е чудно, че каквото и да направи, колумбийският певец предизвика огромно вълнение сред феновете си. При това не само с музиката си, но и с нещата, които му се случват в личен план.

Малума, Сузана Гомес, пръстенът и предложението за брак на певеца към приятелката му

Сериозен ли е Малума този път

Сватбен марш ли чуваме...

В последните дни изпълнителят насочи вниманието си към себе си покрай няколко мистериозни публикации в социалните мрежи, които накараха последователите му да гадаят за възможно важно развитие в личния му живот.

За да си даде почивка от натоварения график, Малума е решил да избяга в красива екзотична дестинация. А щастливата спътница в това идилично бягство е не кой да е, а приятелката му Сузана Гомес. Двамата са се отдали на любовта си в усамотеното място с бели пясъчни плажове и кристални води - идеален фон за релаксация и, може би, за ново начало в живота.

Въпреки трайния си романс - Малума и Сузана са заедно от 2020 г. - двамата пазят връзката си предимно в тайна и рядко дават възможност да се надникне в личните им моменти. Затова една подробност от ваканцията им нямаше как да не привлече веднага вниманието - ръката на младата жена, която е показана на видно място в един от кадрите, украсена с пръстен със голям диамант.

Всъщност, предположенията за годеж между влюбените датират още от началото на годината, от празненството по случай рождения ден на Малума, на което присъстваха звезди като Марк Антъни и Дейвид Бекъм. По време на събитието певецът изглеждаше на прага на значимо признание в любов към Сузана. Но моментът сякаш отмина без по-нататъшни действия, припомнят от Hola.

Как Малума изрази възхищението си от Меси

Как Малума изрази възхищението си от Меси

Истински запален футболен фен

Затова сега, феновете разнищват всеки детайл от скорошното им екзотично бягство и мистериозния пръстен. И въпросът, който вълнува всички, е дали Малума и Сузана най-накрая ще направят следващата стъпка в отношенията си.