Преди четири дни Малума отбеляза своя 29-и рожден ден. При това в страхотна звездна компания. За личния си празник, колумбийският изпълнител бе заобиколен от множество приятели и, разбира се, половинката си Сузана Гомес.

Малума на 29

Малума на 29

Колумбиецът, за когото всички говорят

Във видео, споделено в социалните мрежи, докато духа свещичките на тортата, Малума закачливо си пожелава да се ожени. След което се обръща към приятелите си, сред които се открояват Марк Антъни, Надя Ферейра и Дейвид Бекъм, и възкликва: "Пръстенът! Пръстенът!"

54-годишният Антъни реагира бързо и му подава пръстен, а през това време Сузана Гомес, досещайки се какво се случва, покрива лицето си. Всички се засмиват, а рожденикът целува приятелката си и духва свещите.

Малума е във връзка с Гомес, която също е родом от Колумбия и се занимава с архитектура и интериорен дизайнер, от лятото на 2020 г., макар и изпълнителят да не е обявявал официално връзката си, пише Hola!. Все пак, има някои негласни потвърждения за нея - когато Малума слезе от сцената по време на изпълнението си на наградите Billboard Latin Music Awards през миналия септември, за да поздрави специално Гомес.

И сега виждаме изпълнителя на на "Borro Cassette" и приятелката му заедно - не само да празнуват рожден ден, но по време на звездната сватба на Марк Антъни с Надя Ферейра в Маями.

Марк Антъни, Надя Ферейра и сватбената цремония в Маями

Марк Антъни го направи за четвърти път

Никога не е късно за ново начало

А колкото до това дали може да очакваме нов албум, след издадения през 2020 г. Papi Juancho, Малума наскоро направи лек намек. През декември певецът сподели видео в социалните мрежи, с което отдаде почит на Papi Juancho - личният му псевдоним, казвайки, че е "време да се сбогува с него завинаги". И че е ред да представи Don Juan. Това изказване накара феновете да повярват, че предстои нов албум.