Подобно на повечето от нас, Малума също е голям почитател на таланта на Лионел Меси. Дотолкова, че дори се вдъхновява да напише песен за любимия си футболист. Така възниква парчето "Trofeo", чрез което един голям изпълнител отдава почит на един велик играч.

Лео Меси влезе в историята - вече е най-титулуваният футболист

Лео Меси е в историята - ето как и защо

Аржентинецът печели всичко

А най-изненадващ е фактът, че в клипа участва самият Меси.

Песента е направена в сътрудничество с пуерториканския певец Yandel, а клипът започва съвсем стандартно - двама рапъри пеят, а на заден план се виждат танцьори.

След това видеото обаче драстично се променя и започва впечатляващия момент в който Малума излиза на стадиона DRV PNK във Флорида, облечен с фланелка на Интер Маями с отпечано името на Меси. След което се появява футболистът, връчва трофей на Малума и го прегръща.

Малума отдавна е запален футболен фен и дори изпълнява официалната песен за Световното първенство по футбол, 2022 г. Той също бе и един от най-големите защитници на женския отбор на Колумбия, който участва в Световното първенство по футбол за жени, пише Hola.

Малума и секси снимката му от басейна

Когато Малума разтупти женските сърца

Певецът сподели гореща снимка

От своя страна Лео Меси изглежда щастлив след преместването си в Маями. "Мислех за това и взех решението заедно със съпругата си и децата. Дойдох тук, за да играя и да се наслаждавам на футбола. И мога да кажа, че съм много доволен от решението - заради семейството, заради начина, по който живеем сега, заради града, преживяването. И заради изключителния начин, по който ме приемат хората не само в Маями, но и в САЩ", казва футболистът.