Роко Ричи - синът на Мадона и Гай Ричи, е вече на 23 години и, както изглежда, е пораснал истински джентълмен. От миналата есен насам той е забелязван в компанията на приятелката си Оливия Монжардин, с която не демонстрират натрапчиво връзката си, но пък не се притесняват да посещават различни събития заедно.

Мадона след комата - първите думи след събуждането й миналото лято

Първите думи на Мадона след събуждането от комата

Нови подробности за хоспитализирането на певицата миналото лято

Според Daily Mail за първи път двойката е била забелязана през октомври. А съвсем наскоро - само преди броени дни, са били на Grand Prix на Формула 1 в Бахрейн, където набързо са позирали за снимки.

Първото официално събитие, което Роко Ричи и Оливия Монжардин са посетили като двойка, също е вече факт. Те са минали по червения килим на лондонската премиера на The Gentlemen заедно и са се снимали един до друг.

Снимка 656284

Източник: GettyImages

На снимките от събитието за новия телевизионен проект на Гай Ричи, личи, че Роко и половинката му Оливия не просто изглеждат стилно, но дори са съчетали и тоалетите си.

Мадона, Аламалик Уилямс, Гай Ричи, Джаки Айнсли и семейното им събиране

Мадона и Гай Ричи отново заедно след 12 години

Дали са успели да заровят томахавката

23-годишният син на Гай Ричи и Мадона е заложил на класически черен костюм, като за акцент е оставил цветната си вратовръзка. Приятелката му пък е облечена изцяло в черно - с рокля с дантелени детайли по корсажа, върху която носи елегантен блейзър. Визията си е завършила и с малка чанта, пише People.