В момента Мадона е на планираното си турне, което ще завърши в края на април с пет концерта в Мексико Сити. Певицата стартира дългоочакваната си обиколка миналия октомври в Лондон, където от сцената сподели за стряскащото преживяване, което я бе принудило да отложи датите.

Когато Мадона падне от стола (и то по време на концерт)

Когато Мадона падне от стола (и то по време на концерт)

Инцидентът, който сполетя певицатa

"Не мислех, че ще успея. Нито моите лекари. Но се събудих с всичките си деца, седнали около мен. Ангелите ме защитаваха и децата ми бяха там. Децата ми ме спасяват всеки път", каза тогава Мадона за хоспитализацията си миналото лято заради сериозна бактериална инфекция.

Сега, месеци по-късно, певицата е все така благодарна, че се е възстановила здравословно.

На последния си концерт от Celebration World Tour в Лос Анджелис тя е решила да сподели с феновете си още подробности около неприятното преживяване, пише People.

"Това шоу всяка вечер всъщност не е толкова тежко за мен физически. Трудно ми е емоционално, защото наистина ви разказвам историята на живота си. Падала съм от много коне и съм си чупила много кости... но нищо не може да ме спре", започва Мадона.

По-нататък тя нарича преживяването си от миналото лято "изживяване близо до смъртта" и дори разкрива, че си спомня първата дума, която е изрекла, след като се е събудила от четиридневна изкуствена кома.

"Почти съм сигурна, че Бог ми каза: "Искаш ли да дойдеш? Искаш ли да дойдеш с мен? Не", му е отговорила певицата.

От сцената тя е разказала и за разговор с дългогодишния си мениджър Гай Осери, докато е била още в болницата. Той я е попитал кога смята да се върне на турне, при което Мадона му е отвърнала, че си дава най-много "два проклети месеца".

От думите ѝ по време на концерта става ясно също, че наистина не е имала търпение да пее отново пред публика възможно най-скоро и през ден се е обаждала на лекаря си да го пита кога ще възвърне енергията си.

Мадона споделя още, че това "страшно изпитание" я е накарало да намали темпото. "Странно нещо е най-накрая да не чувствам, че контролирам нещата и това беше моят урок: да се отпусна", допълва тя.

В крайна сметка обаче именно най-близките ѝ са тези, които са ѝ дали сили да се върне на сцената.

Снимката на Мадона, която казва повече от 1000 думи

Снимката на Мадона, която казва повече от 1000 думи

Какво сподели с феновете си певицата

"Децата ми са това, което наистина ми помогна да се справя, защото работиха толкова много. Не исках да ги разочаровам, така че просто определих дата. И тази дата стана реалност", споделя Мадона за шестте си деца, които също участват в концертите от турнето ѝ.