Най-накрая Мадона и бившият й съпруг Гай Ричи успяха да оставят бурното минало зад гърба си. След приключването на горчивия развод през 2008 г. двамата рядко са засичани на едно място. Затова и 12 години по-късно певицата успя да изненада всички, след като беше видяна да си бъбри с бившия си съпруг пред галерията Tanya Baxter в Лондон.

Мадона, патериците и поредната й гола снимка

Мадона публикува голо селфи

Поредни откровения от певицата

По-интересното в случая е, че Мадона и Гай Ричи са били придружени от своите партньори. Мадона е била с Аламалик Уилямс, а Гай Ричи - с Джаки Айнсли.

На светското събитие са присъствали и децата на Мадона и Гай - 19-годишният Роко и 14-годишният им осиновен син Дейвид.

Съдейки по папарашките снимки, изглежда, че групата не се е придържала към правилата за социално дистанциране на правителството - всички са много близо един до друг и без маски. А това не е много отговорно от тяхна страна, особено предвид факта, че преди два месеца Мадона сподели, че е била тествана положително за антитела, което може да означава, че е имала Covid-19.

Според очевидци на The Daily Mail, двамата бивши съпрузи все още не се чувстват много комфортно заедно, защото Мадона си е тръгнала половин час след случайната им среща пред галерията.

Мадона, коронавирусът и какво разкри певицата

Признанието на Мадона

За какво не е подозирала певицата