Актрисата Дженифър Лорънс стана център на внимание на премиерата на филма Red Sparrow в Лондон и си осигури солидно медийно внимание и след събитието. Преди официалната част, тя позира заедно с четирима свои колеги на фона на London Eye.

Дотук - нищо необичайно. Но решението на Дженифър Лорънс да се покаже в целия си блясък в изисканата черна рокля на Versace напук на лондонския студ предизвика неочаквана вълна от коментари. И не само то, но и фактът, че мъжете около нея са добре облечени и въпреки това им е видимо студено.

Снимка 341553

Източник: GettyImages

Най-крайните в коментарите веднага заговориха за дискриминацията и мъченията, на които са подложени жените в кино средите. Типично в духа на #MeToo и #Time'sUp, някои дори започнаха да критикуват мъжете, позволили на крехката красавица да мръзне, вместо да й услужат с връхна дреха.

А Дженифър не че си няма... 27-годишната звезда от "Игрите на глада" не скри възмущението си от критиките към нея и излезе с обръщение към всички хейтъри в социалните мрежи.

Според актрисата, цялата тази дискусия около нея и роклята й е не просто абсолютно глупава и безсмислена, но и много обидна. Тя подчертава, че тоалетът й е страхотен и заради него си заслужава да стои без палто на студа. А и го е направила само за пет минути.

Снимка 341555

Източник: GettyImages

Лорънс заяви, че няма намерение да се обяснява за решението си. "Всичко, което ме виждате да нося, е мой избор. И ако искам да ми е студено, това също си е мой избор", завършва актрисата.