В края на миналата година стана ясно, че в началото на 2022 г. започват снимките за биографичния филм за Роби Уилямс. Режисьор на Better Man ще бъде Майкъл Грейси, който е продуцирал биографичния филм за Елтън Джон "Рокетмен" и е режисьор на "Най-великият шоумен", така че очакваме нещо наистина добро. Докато филмът за живота на изпълнителя излезе обаче, има доста време. Все пак успяхме да научим някои интересни подробности за бившия член на Take That.

Better Man, Роби Уилямс и защо в биографичния филм певецът ще бъде маймуна

И Роби Уилямс - с биографичен филм

С доста интересни детайли в него

Само преди броени дни Роби Уилямс сподели в подкаста The Past Weekend, че всъщност е загубил девствеността си в леглото на майка си.

По време на купон в дома му, той решил да се усамоти с едно от момичетата в неговата стая, но то тъй като леглото му било малко, двамата се преместили в спалнята на майка му Джанет.

"Всичко свърши за секунди", разказва с усмивка изпълнителят, като признава, че е бил много уплашен и притеснен. Преди да се реши на тази важна крачка дори е мислел за избяга. Подтикнат от подигравките на приятелите си, които не са вярвали, че може да го направи, той все пак се престрашил.

Случката е от тийнейджърските му години и с въпросното момиче учили заедно в римокатолическото училище "St. Margaret Ward" в Стоук он Трент. Роби Уилямс разкрива, че след незадоволителните резултати от първия му опит решил да  "упражнява" и с момичета, които не го привличат и то само за да се научи да "го прави по-дълго".

Снимка 560579

Източник: GettyImages

Освен тези интимни подробности за сексуалния си живот, в интервю за Mirror пък Роби Уилямс говори за факта колко трудно му е било да свикне със славата и как именно заради нея е бил мишена на наемен убиец.

"Никога, никога не съм казвал това, но бях мишена на наемен убиец. Бях поръчан. Досега не съм го казвал публично никъде. За щастие това отмина. Помогнаха ми близки хора. Това е пример за невидимата част от славата", разкрива изпълнителят.

Роби Уилямс не дава повече подробности за травматичните събития, но пък разказва за това как най-трудната част от живота му като музикант е била да се справи с известността.

"Има няколко нива относно това какво славата ти причинява. Първото е "по дяволите". Другите не ги помня в момента, но четвъртото е приемането. Искаш да бъдеш нормален, да ходиш на места, където ходят нормалните хора. Изпитвам безпокойство и не обичам да се срещам с непознати, но те искат да се срещнат с мен и се чувствам наистина неудобно", разкрива Роби.

Снимка 466496

Източник: GettyImages

Славата присъства в живота на Роби Уилямс от съвсем млад. На 16 години изпълнителят основава Take That, на 17 бандата става прочута. На 21 години той започва солова кариера, като успява да продаде 80 милиона албума, държи рекорда за най-много продадени билети за един ден и какво ли още не.

Известността и фактът, че всички го познават в Обединеното кралство кара звездата да се премести в САЩ, подтикнат от идеята, че ще може да живее нормален живот в относителна анонимност.

Роби Уилямс, изкуството и новите му бизнес планове

Роби Уилямс планира нов бизнес

Още един скрит талант

Роденият в Стоук Роби, който записва седем солови албума номер едно от 1997 до 2006 г., в крайна сметка напуска Обединеното кралство и се мести в Лос Анджелис през 2004 г. Той живее в огромно имение в Бевърли Хилс със съпругата си Айда Фийлд и четирите им деца.