Британската изпълнителка с балкански корени Рита Ора никога не ни е разочаровала нито откъм музика, нито откъм провокативни снимки в Instagram. 

Рита Ора, Тайка Уайтити и мислят ли за годеж двамата

Колко сериозна е връзката между Рита Ора и Тайка Уайтити

Дали не предстои годеж

Сега обаче, дали заради това, че се носи на крилете на любовта, тя изглежда по-секси от всякога. Хубавото е, че с удоволствие споделя снимките си с нас.

Като последната порция кадри, направени по Коледа, с които 31-годишната поп звезда ни поздрави за празниците.

На тях е силно казано облечена - само по блестящ бански костюм от две части и без свян демонстрира перфектно си тяло. "Весела Коледа. Обичам ви" написа просто тя, но рождественския поздрав не направи толкова силно впечатление на последователите ѝ, колкото изваяните във фитнеса мускули на раменете и гърба, на корема и на краката ѝ.

Рита не крие, че прекарва доста време в залата за фитнес и често публикува снимки и видеоклипове от свои тренировки. Тя работи с треньора на знаменитостите Джоно Кастано и няма спор, че и двамата се справят добре.

Рита Ора, снимката ѝ без горнище и новите провокации на изпълнителката

На Рита Ора не ѝ трябва горнище

Нека бъде лято през октомври

Що се отнася до диетата, изпълнителката се фокусира върху правилното хранене - избягва хляб и захар и се придържа към балансирана диета. Закуската ѝ често се състои от варени яйца, зеленчуци и малко мюсли с бадемово мляко. За обяд или вечеря тя избира пилешко или риба с много зеленчуци и половин картоф отстрани, пише Yahoo!Life.