Британската певица Рита Ора и новозеландския режисьор Тайка Уайкики са заедно от около година. Искрите помежду им припламват в Австралия в началото на март. Тогава певицата гостува в страната за снимките на шоуто за таланти The Voice. По това време там е и известният режисьор - за снимките на филма "Тор: Любов и гръмотевици".

Въпреки сравнително краткото време, в което са двойка, връзката им очевидно става все по сериозна.

Миналият месец 31-годишната британска певица пътува до Австралия с 46-годишния режисьор, а сега близки до Рита Ора твърдят, че тя се надява да получи годежен пръстен за Коледа.

"Рита и Тайка са влюбени до уши", разкрива източник пред The Sun. Според думите му певицата е убедена, че Тайка е човекът за нея и никой от приятелите на двойката няма да се изненада, ако режисьорът ѝ предложи брак и то съвсем скоро.

Изданието пише, че родителите на Рита вече са дали благословията на Тайка да се омъжи за дъщеря им, след като са се запознали с него в Лондон.

Рита Ора, Тайка Уайтити и това ли е новото гадже на певицата

Тайната любов на Рита Ора

В живота на певицата има нов мъж

"Някои хора може да смятат, че да се омъжат толкова скоро е прибързано, но двамата едва прекараха един ден разделени, откакто са заедно", коментира източникът, наричайки Тайка "заземяващо, но забавно" присъствие в живота на Рита.