Въпреки високите температури тези дни, лятото неизбежно отива към своя край. А определено не ни се иска да го изпращаме, не само заради незабравимите топли дни, но и заради всички снимки по бански, с които известните личности ни заливат в последните два-три месеца. Като Рита Ора, която се забавлява като за последно на Ибиса.

Рита Ора и Тайка Уайтити най-накрая си признаха

Рита Ора и Тайка Уайтити най-накрая си признаха

Първи кадри от тайната сватба на певицата и режисьора

Певицата обича да ни радва не само с хитове, но и със секси снимки, които споделя с милионите си последователи в социалните мрежи. Поредната порция е от купонджийския испански остров, където тя е в компанията на съпруга си Тайка Уайтити и приятелска компания.

Рита Ора позира в изрязан бански на борд на луксозна яхта и очевидно не само си отмаря, но и се забавлява добре. Пътуването до Ибиса е по повод 48-я рожден ден на мъжа на певицата и не се е минало и без щуро парти до малките часове на нощта.

Певицата поздрави любимия си мъж с публикация, в която го определя като "най-забавния и най-умния" и му благодари за огромната подкрепя, която й оказва.

Рита Ора и прозрачната рокля ѝ на седмицата на модата в Париж

Прозрачната рокля на Рита Ора, която не оставя много на въображението

Изпълнителката знае как да провокира

Рита Ора успя да съчетае полезното с приятното и имаше и няколко професионални ангажимента на Ибиса, а на първия ред на нейните изяви бяха съпруга й и приятелите й. И за тях лятото и купонът продължават с пълна сила.